GOTT NYTT ÅR

gott nytt år!♥




för jag vet vem jag är när jag är hos dig

Jag har aldrig fått ihop modell och verklighet
Jag tankar nya tankar, men långsamt som du vet
Så jag lovar ingenting, jag säger hellre förlåt
Vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt

För jag vet vem jag är när jag är hos dig


blir nog bättre att läsa inlägget innan man publicerar det !

jag läste att jag skrev då får man hoppas att man får ett fin och bra och fint år..

HALLÅ??! lite fel där. heheh. sånt händer nog alla.

OPS, ( rätt onödigt inlägg)

nyår imorgon?

imorgon är det nytt år, får vi hoppas att 2010 blir ett fint och bra och fint år, men det tror jag det blir för många! =)  då är det den eviga frågan vad ska man ha på sig? vad ska ni ha på er? nej juste jag har ju redan fixar allt de dära! ;) vad jag ska ha på mig tänker jag däremot inte tala om för er.. sorligt för er. nejdå!=)

vem ska ni ge er puss till på tolvslaget, kanske en vän? pojkvän/flickvän? mamma/pappa?



här är iallafall en fin kläning, fast den kan nog bli lite kall? eller vad tror ni?


kinder

tips för att sminka kinderna snyggt!




Det finns olika rougeprodukter och nyanser till kinderna, som ger värme och färg eller en solbränd effekt till ansiktet. Om makeupen är naturlig för dagsbruk, så ska även rouget vara en naturlig, ljus nyans. Välj något lite mörkare för en starkare look för kvällsbruk.Krämrouge sitter lite längre än puderrouge, och ser vanligtvis lite naturligare ut. Puderrouge är bra för personer med en blandad hud.För bästa applicering: plocka upp lite Cheek Colour med Blusher Brush och applicera med cirkelrörelser på kindbenens högsta punkt. Vad gäller krämrouget som har en smart vridförpackning, så appliceras den bäst med en makeupsponge på kindbenens högsta punkt. Alternativt dutta direkt med produkten på kinden och sudda försiktigt med fingertopparna.En highlighter används till att ljusa upp och framhäva exempelvis kindben och ögonben, men den fungerar också bra i dekolletage och på axlar. (Speciellt fint på sommaren)För bästa applicering: Applicera higlightern lätt på kindbenen över redan lagd rouge. Är highlightern flytande använd makeup sponge/svamp. Är produkten fast, använd rougeborste.



Tips!

Om hyn är rosig, undvik rosafärgad rouge. Välj en nyans nära hudfärgen. Om du inte uppnår önskad effekt, välj en nyans mörkare tills du får den effekt du önskar.


sno hjärtan ♡

sno mina hjärta om ni också vill kunna göra sådana!
rätt fina ellerhur? ja det tycker jag iallafall


få ett friskhår som alla strävar efter ?

friskt hår?

Att ha ett vackert och friskt hår kan de dig en skjuts du behöver. Vissa spenderar hundratals och kanske till och med tusentals kronor på hårprodukter varje månad, men ibland kan naturliga tillvägagångssätt med att vårda ditt hår fungera lika bra som dyra produkter. Det är känt att enklare mat fungerar bra för många skönhetsbehandlingar och recept. Kvinnor har sedan långt tillbaks känt till hemligheten med att använda olika typer av mat för att öka skönheten, lösa hud- och hårproblem och hitta lösningar på vanliga problem.

Vacker hud och hår kommer ofta från att man dricker mycket vatten och äter rätt typ av mat. Hår och naglar reflekterar också hur du mår. Så innan du börjar leta efter en magisk produkt som gör dig vacker, glöm inte grunderna: mycket vatten och mycket färsk frukt och färska grönsaker. Vitamin E kan få ditt hår att skina och du kan få den behövda dosen av denna vitamin genom att blanda med brunt ris, nötter, vete och gröna bladväxter i din mat. Mat du bör undvika är för mycket sötsaker, choklad, kakor och bakelser. Tyvärr kan dessa godsaker inte hjälpa ditt hår att se bättre ut.

Ett känt problem som gör att du tappar en massa hår är att du har brist på järn i kroppen. För lite järn i blodet kan bero på att du äter för lite kött, ägg, sädesslag, ärtor eller bönor. Färsk frukt och grönsaker tillför även Vitamin C till din kropp, vilken hjälper till att binda upp järn. För lite järn i din diet kan få ditt hår att sluta växa och kan dessutom skapa håravfall. Detsamma gäller dieter med låg protein halt och snabba dietförändringar. Genom att äta tillräckligt mycket frukt och grönsaker kan du försäkra dig om att ditt hår kommer att växa och bli vackert. Så ett hett tips är alltså att äta mycket proteiner. Nödvändiga syror kan också göra stor skillnad i ditt hårs generella hälsa och göra att det skiner. Genom att ta ovanstående tips i beaktande kan du får ett friskt och vackert hår.



hej

hej, nu är jag här igen och skriver

denna dagen har jag inte gjort någonting, men det hör inte till här eller ja sånt kanske ni vill veta, vet dock inte om jag vill skriva sånt här? denna bloggen har jag inte gjort för sånt, jag har gjort den för att vissa olika tankar och lite olika tips. & jag tänker inte nämna vem jag är, jag kan vara vem som ;o kanske din mamma?? hahha nej skoja =) jag är en lite skämtsam figur allting jag säger ;d


''jag vill ha dig, jag behöver dig. aldrig kan
någon ta din plats. jag vill va ärlig, du är
det bästa jag haft. så ta min hand igen,
jag har hittat den enda. du har mitt hjärta
så tänk ut det rätta''


ken ring - jag ber en bön




denna låten är otroligt bra och har mening och är känslomässing och så himla fin!
jag bara älskar den.

hur ser du på saken?

vi alla ser olika på kärlek, vissa ser det som någonting som bara är underbart, någonting som bara gör en lycklig och tar bort alla problem. jag kan själv säga att min syn på det är något underbart något som får mig att må bra och någon som jag kan söka tröst till och en person som allting finns för en även fast man nyss gjort den besviken. men det är inte alltid lyckligt för alla som man älskar bråkar man med i bland och ibland för mycket så man tyvärr mister den man en gång älskar. Och många kopplar ordet kärlek med en tjej/kille som man har som sin pojkvän/flickvän men så måste det inte vara för man kan ge kärlek till dina vänner till sina familj till något djur.

jag själv ser också ordet kärlek till någon man har ett förhållande med, men det är det nog många som gör. kärlek är det som vi alla behöver för utan det känner man sig otroligt ensam och har ingen stans att gå. man blir också stark av att mista sin kärlek .

kärlek till sin älskade: att ge kärlek till sin älskade är någonting underbart men det blir inte alltid som man tänker sig, det är många som säger det är du och jag föralltid men saken är det att när man skriver det vet man att det inte kommer bli så men det är så man vill för stunder så varför inte skriva " jag vill att det ska vara vi två för resten av våra liv" jag själv har skrivit " du och jag föralltid älskling" men  i regel blir det aldrig så, visst det finns alltid undantag, och man hoppas nog att man var de få undantagen som håller i ihop så pass länge så man kanske får barn tillsammans, hus o bil ? jag har själv mist den jag älskade mest och ville absolut inte leva utan han. men efter ett tag fick jag ju leva med det och då märkte jag också att jag blev starkare av det, jag fann styrkan hos mig själv och börja känna ingen mig själv igen och det var en underbar känsla kunde lägga all energi på mig själv och inte vara ledsen när vi bråka eftersom vi aldrig bråka eftersom vi lämnat varandra. kärlek är någonting underbart med sammtidigt någonting svårt och känsligt





kärlek till sin familj:
vad som än händer vet man att sina föräldrar aldrig kommer lämna en, man vet att de alltid kommer stötta en och man vet att man alltid kommer vara älskad av det, ens syskon har också en stor betydelse, det kan finnas för en och vissa vad man ska göra och berätta saker som man har varit med om och man kan själv förmedla saker till sina små syskon och inte låta någonting hända de, man kan vara över beskyddade, jag skulle själv aldrig låta någonting hända min lillasyster/lillebror. jag skulle direkt komma dit och skälla och skrika och det skulle min storasyster/storebror med det vet jag. mina syskon för mig är som mina bästavänner är det så för er med? kärlek till familjen behöver man !! ingen vill vara ensam


L   O   V   E     W   E      N  E  E  D


min blogg ..

detta är min blogg, & jag tänker skriva när jag känner för det & ingenting annat finns ingenting som säger att jag ska skriva varje dag 7 inlägg per dag utan jag skriver när jag känner för det & när jag vill och det är så det kommer att vara ingenting mer med det. min mening med bloggen är inte att jag ska få många besökare utan min mening med den är att jag själv ska ha den som min dagbok. 

RSS 2.0